rvs

RVS & METAALBEWERKING

Relingen, zwemplateau of andere werkzaamheden, wij draaien onze hand er niet voor om. Alle RVS werkzaamheden voeren wij uit in eigen beheer en in onze eigen werkplaats. Hieraan stellen wij de hoogste eisen en wij leveren wij uitsluitend vakwerk.

INSTALLATIETECHNIEK

Bij installatie en inbouw kunt u denken aan allerlei comfortverhogende zaken als drinkwatersystemen, verwarmingsinstallatie, koelkasten, magnetrons, navigatieapparatuur, televisie, radio, digitenne, etc. 
De apparatuur en volledige installaties kunnen wij, door onze ervaring op een professionele manier, geheel voor u verzorgen inclusief de inbouw. Door onze ervaring in het aanleggen en inbouwen weten we ook wat we allemaal wel en niet nodig hebben. Hierdoor kunnen dit soort klussen vaak op locatie uitgevoerd worden, maar bij ons op het werf is uiteraard ook mogelijk. Om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, hebben wij hieronder een lijstje gemaakt. We kunnen voor u allerlei navigatieapparatuur inbouwen. U kunt hierbij denken dieptemeters, snelheidsmeters, kaartplotters, stuurautomaten, fishfinders enzovoorts.

instal
motor

MOTOR ONDERHOUD

Niets is erger dan een niet werkende motor, daarom staan er bij ons gespecialiseerde monteurs voor u klaar. Voor het winterklaar maken van uw boot, motorservice, motorinbouw, schroefas vernieuwen etc. bent u bij ons aan het goede adres.

PLAATSEN BOEGSCHROEF POLYESTER/STAAL

Een boegschroef, ook wel kopschroef genoemd, maakt het leven op het water makkelijker en veiliger. De kopschroef zorgt ervoor dat u de boot te allen tijden onder controle heeft tijdens het manoeuvreren in de haven, bij bruggen en sluizen. Ook komt het de veiligheid ten goede omdat u en uw bemanning geen gevaarlijke capriolen met de pikhaak en lijntjes hoeven uit te halen. Verder zijn vervelende schades aan de romp verleden tijd. Met een boegschroef wordt manoeuvreren in stressvolle situaties kinderspel.

boegschroef
jachtwerf leechlan

DHZ- GELEGENHEID

Wanneer u zelf binnen wilt klussen aan uw eigen boot is dat ook mogelijk bij ons in de loods. Vanaf twee weken tot zolang u nodig heeft kunt u hiervoor bij ons terecht. Indien u via het water komt kunnen wij uw boot natuurlijk ook kranen en afspuiten.

SCHILDEREN / ANTI FOULING

Schilderwerkzaamheden aan uw jacht voeren we uit in onze geklimatiseerde schilderhal. We gebruiken kwalitatief hoogwaardige lakken, in alle denkbare kleuren. De combinatie van onze ervaring en ons vakmanschap zorgt voor resultaten die voldoen aan al uw wensen en dragen eraan bij dat uw schip in topconditie is en blijft.

schilderen
poetsen

BOOT POETSEN

Een veelvoorkomend onderdeel in het jaarlijks terugkerende bootonderhoud is een stevig rondje poetsen. Vanzelfsprekend bij polyester boten maar ook blijft een geschilderd oppervlak langer mooi als het tegen weersinvloeden wordt beschermd. Het is niet tot ieders genoegen om kostbare vrije tijd aan deze klus te besteden. Toch is er vandaag de dag een veelvoud aan middelen verkrijgbaar om het leven van de poetser zo aangenaam mogelijk te maken.